15 May 2015

*tarik rambut*



i wonder how does it feel when you got A+ for physics.

i wonder how people dapatkan balik kulit diorg lepas kena sunburn teruk gila sampai hitam.

i wonder how is your life, i bet you've got tons of friends like yeaa u wont think about me.


jealous me.

13 May 2015

Mimpi

I used to mimpi about farah a lot hahaha me. Selalu waktu exam la. Sebab time exam la banyak tidur berbanding dengan waktu lain. Sebab utama, nak jaga kesihatan taknak la demam masa exam. Malu je, Sebab yang lebih utama, malas nak study. Yet i have a 'dream' to become a doctor huh


Well, mathematic aint that easy anymore. Will never be. Pernah sekali cuba jawab adik punya soalan UPSR, mapuh terkapai aku fikir nak jawab macam mana.... fuhh nak baik dah lepas upsr kalau tak, tak tau boleh dapat straight A's ke tidak. Okay alhamdulillah. Malam ni ( 13 May 2015, 3.00 AM ) aku study math sebab takut tak dapat jawab exam dan takut malu dapat markah lowest dan lower daripada lelaki. Pride! mesti jaga walaupun sebenarnya belajar sebab nak tau wtvr.


Dah study lebih kurang 2 jam, aku pon keputusan untuk take a nap like 10 minutes? Hehehe but my alarm tak kejut, nak buat macam mana en...... so saya pon bangun selepas 52 minutes



Dalam nap yang sekejap tu, i have a dream. I dont think its good but i like em'

I went somewhere alone, at first. But then saw my friends' group like caca, lyn lee, jo hyun min, tengku, syaf and few others but wheres syaris? My seatmate was not there..... Dalam hotel. I dont know la wtf am i doing cause i just walk for a long looong time and saw a politician and his right man plan to do ermmm bad things. Then i pon lari la hahaha penakut la sangat. Dalam lari tu, i terserempak dengan Lyn Lee then we ran together sampai luar hotel.

Pastu tetiba nampak starbuck and a froyo shop like wooo it does look yummy and ive been craving for tutti fruity a week so benda tu nampak sedap la. Dan wujud la mood tourist kat situ hahaha Lyn pon macam ikut je. Pastu nampak a group of orang tengah memberontak, lari lagi balik ke hotel but our hotel also kena kepung. Im scared again.






Terus next scene,

Macam bawah tanah but no, ada pipe and people tengah mandi and wudu' so i just help them. Yang peliknya kenapa ada lelaki kat situ? Whatever, i still tolong no bias. Tangan saya tersentuh tangan few lelaki, i hope mereka masih kecil dan tak matang. But their eyes were so pretty and sexy hahaha yeaa its me yang kena resist nafsu. Malangnya mereka nampak macam dah matang like sebaya dengan aku. Masa turun tangga i saw my mom and sister, so i just followed them. And theres a room and saya tertumpahkan air yg untuk tolong orang tadi so saya alihkan telekung sorang makcik ni.

"Yang ni boleh je cakap sopan.." dengan muka ganas but ada nur. Looks like she liked me maybe bcause ada yang kuaja dengan dia sebelum ni. Then dia nak jodohkan dengan anak dia ahahhaha kaya takpe and anak dia yang tersentuh tangan tadi.


Goodluck for Math exam dear me.