1 Mar 2015

Kemahuan untuk tinggi

Assalamualaikum ladies
Hik i hope ladies je yang baca blog ni sebab malu ah


Yea since darjah 6 la kot disebabkan aku seorang yang pendiam, my only thing to do is perhatikan orang whether shes beautiful or not so beautiful or wow damn shes hot. Dalam perhatikan orang mesti la tengok atas bawah en pastu eh cepatnya dah sampai bawah?! Pendek beno minah ni eiii


Takde aaa aku pervert sangat sampai macam tu keke cuma dah jadi kebiasaan tengok orang terutama perempuan la sebab time tu girls lebih kurang je tinggi dengan lelaki takpun kita lagi tinggi hehehe. Sekali bila masuk form 2, ternganga tengok mangai 20cm je sekali naik :(( Disebabkan macam dah nak sangat tinggi tapi still tak tinggi, apa je boleh buat give up je la selain makan pill height up atau buat surgery *tengok gambar macam sakit gila* So usaha yang aku buat hanya minum susu everyday. Nasib baik sedap

Dah la jealous sebab ecah dah satu enam lebih, iwan pula satu lapan lebih, while me krik krik. Tak suka keluar dengan ayah kadang kadang sebab ayah tinggi sikit daripada iwan means tinggi banyak daripada aku:( sorry heee

Tapi baru je nak give up, cikgu suruh ukur bmi yang perlukan tinggi dan berat tu. At first memang hmmp malas la nak ukur. Buat sakit jantung je. Tolong je la rakan rakan lain ukur tinggi mereka sebab taknak ukur sendiri punya :(




Bila class habis baru cepat cepat ukur tinggi sebab cikgu dah suruh keluar hehehe. Cuba teka berapa? Hahahahahaha 161cm hahaha at first roshada kirakan 161.5 but no salah letak kepala. Then itulah jadinya. Roshada punya pulak 162cm.


Sebenarnya ada sambungan lagi tapi lets be happy. #takterimakenyataan